Cserhátalja Local Action Group

 
 

 

 

 

Our Community

 

Cserhátalja Local Rural Development Community was funded in 2007 with 116 members. Mr. Szilágyi Albert mayor of Hehalom was voted  leader of the Rural Development Community and its Community of Members. Mr. Sisák Imre mayor of Pásztó and Dr. Hajas Pál director of  FuturAgro Kft.  were voted  deputies. On the 29th of March 2008, after the successfull preparation of the Rural Development Strategy , the Community funded  Cserhátalja LEADER Nonprofit Ltd. with 106 members .  The Ltd. has 12 shareholder, 4 of each are representing  the public, the civil and the business sector.  The Ltd. was offically registered on the 1st of August 2008. Director: dr. Hajas Pál, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , tel: 30-718-0912. Chairman of Supervisory Board: Kovács József, mayor of Szurdokpüspöki

  

 Read more...

 


 

 

 
Cserhátalja Vidékfejlesztési Egyesület SZJA 1% Közlemény 2022 Print E-mail
There are no translations available.

Cserhátalja Vidékfejlesztési Egyesület

Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásáról


A személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló 1996. évi CXXVI. törvény (Szf. törvény) 6/C. § (1) bekezdése alapján:

Read more...
 
LEADER beszámoló - Felsőtold Print E-mail
There are no translations available.

Felsőtold és Térsége Fejlesztéséért Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány projekt beszámoló


Felsőtold térfigyelő kameráinak korszerűsítése 


Beszámoló letöltése


 
Megjelent a VP6-6.4.1.1-22 kódszámú felhívás Print E-mail
There are no translations available.

Megjelent a „Nem mezőgazdasági tevékenységek diverzifikációja - lovas létesítmények fejlesztése” című (VP6-6.4.1.1-22 kódszámú) felhívás

 

A pályázati felhívás legfőbb célja a vidéki térségekben működő mikrovállalkozások és magánszemélyek induló vagy már működő lovas tevékenységeinek támogatása, kiemelten a lovas létesítmények fejlesztésével. A felhívás további célja a támogatásban részesülők által kialakított és működtetett szolgáltatások továbbfejlesztése, valamint a jövedelemszerzés és a foglalkoztatás erősítése.

Read more...
 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az „Okos Falu Cím” megszerzésére Print E-mail
There are no translations available.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS az „Okos Falu Cím” megszerzésére

 

A SMART COMMUNITY 2.0 projekt konzorciuma nyílt pályázatot hirdet falvak számára az OKOS FALU CÍM megszerzésére. A pályázat során keressük a legjobb példákat arra vonatkozóan, hogy a falvak hogyan használják ki az információs és kommunikációs technológia (IKT) adta lehetőségeket a vidéki területek fejlesztésének előmozdítására; a közösségeik, hagyományaik és örökségük megőrzésére.

Read more...
 
Felhasználói segédlet módosulása - Változásbejelentés Print E-mail
There are no translations available.

Módosult a Vidékfejlesztési Program keretén belül meghirdetett felhívások vonatkozásában a felhasználói segédlet változás bejelentés benyújtásához

 

2022. május 10-én módosult a Vidékfejlesztési Program keretén belül meghirdetett felhívások vonatkozásában a Felhasználói segédlet változás bejelentés benyújtásához. A segédlet továbbra is a palyazat.gov.hu oldalon, a Vidékfejlesztési Program főoldalán érhető el.

Read more...
 
Virágos Magyarország - 2022 Print E-mail
There are no translations available.

Eredeti hagyományaihoz tér vissza a Virágos Magyarország

 

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) és a szervezőbizottság 2022 tavaszán 29. alkalommal hirdeti meg az ország legrégebbi és legnépszerűbb környezetszépítő versenyét. A Virágos Magyarország március 3-tól újra várja az önkormányzatok jelentkezését, a pályázatokat június 1-jéig lehet benyújtani.

Read more...
 
A Magyar Falu Program keretében támogatást nyert projektek fizikai befejezésének határidejére vonatkozó szabályozások Print E-mail
There are no translations available.

A Magyar Falu Program keretében támogatást nyert projektek fizikai befejezésének határidejére vonatkozó szabályozások

 

Felhívjuk a Kedvezményezettek figyelmét, hogy a veszélyhelyzet okán a költségvetési támogatásokkal megvalósuló beruházásokkal összefüggő támogatási tevékenységek határidejére vonatkozó jogszabályok módosulására tekintettel az alábbi szabályozás lépett hatályba.

Read more...
 
„Muzsikál az erdő” pályázati felhívások Print E-mail
There are no translations available.

„Muzsikál az erdő” pályázati felhívások

 

Megjelent az Muzsikál az Erdő Alapítvány 2022. évi fotó- és gyermekrajz pályázata.

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 1 of 78

LEADER FELHÍVÁSOK 2014–2020

LEADER KIFIZETÉS IGÉNYLÉS 2014–2020

LEADER PROJEKTEK 2014–2020

HACS Működés és animáció

HFS Tervezés 2014-2020

Megvalósult EMVA Projektek


2007-2013

Facebook