Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Facebook


MVH  
 
MVH  
 
SZ2020  
 
 
 

Nyomtatás
2010. április 06. kedd, 13:29

 

Adatvédelmi Nyilatkozat

 

A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. kiemelten fontosnak tartja a térségi és pályázati információk minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban való kezelését.

A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. kijelenti, hogy a tudomására jutott személyes adatok feldolgozása és kezelése során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. (Avtv.) törvényben foglaltaknak megfelelően jár el. Működésünk során az adatvédelmi törvénnyel összhangban alábbi alapelveket tartjuk szem előtt:

•Hozzánk kerülő egyéni adatot, amelyet annak tulajdonosa nem szándékosan közöl, nem őrzünk meg, és nem adunk tovább.
•A részünkre tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használjuk fel, amire azt rendelkezésünkre bocsátották. Ezeket az adatokat más célra történő felhasználás céljából semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
•Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hozunk nyilvánosságra.
•A birtokunkba került magántermészetű adatokat minden elvárható módszerrel védjük attól, hogy azok illetéktelen kezekbe kerüljenek.
Regisztráció - Regisztrált szolgáltatások
A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. weboldalára történő regisztrációnál, vagy kapcsolatfelvétel során ügyfeleink/partnereink/felhasználóink bármely adatát felvesszük és rögzítjük, az adatfelvétel módját és célját egyértelműen jelezzük. Ezeket harmadik félnek a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
A www.cserhatalja.eu website-on lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez (fórum, hírlevél) azonban szükség lehet bizonyos személyes adatok megadására (név, e-mail cím). Az így birtokunkba jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adjuk tovább.
Hírlevél
A www.cserhatalja.eu honlapon közzétett információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. A Hírlevélre való feliratkozás szolgáltatásunk (pl.: hírlevél regisztráció) igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség lehet. A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. az ily módon tudomására jutott adatokat harmadik fél számára – az Avtv.-ben meghatározott eseteken kívül – nem adja ki. Amennyiben az oldal látogatója úgy határoz, hogy a megadott adatok alapján a CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy a HACS a látogató kérésének megfelelően fog eljárni. A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi személyes adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.
Hírleveleinket csak és kizárólag regisztrált és feliratkozott felhasználóinknak küldjük, minden levelünk tartalmazza a leiratkozási lehetőséget. Harmadik személynek természetesen ebben az esetben sem szolgáltatjuk ki a felhasználói adatokat, hírleveleinket egyesével küldjük el, így annak címlistája minden felhasználó előtt titokban marad.
A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. soha nem kéri e-mailen keresztül felhasználói adatait előzetes személyes egyeztetés nélkül. Ha a nevünkben írt e-mailt kap, mindig győződjön meg róla, hogy azt valóban a CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. küldte.
Linkek és hivatkozások
Honlapunk más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz, melyek tartalmáért a CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. semmilyen felelősséget nem vállal.
A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. tartalmaz linkeket más, elsősorban kormányzati weboldalakra. A szerkesztőség nem felelős más website-ok adatvédelmi és egyéb eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért. A kormányzati hálózaton kívüli linkek, valamint védjegyek, termék- és cégnevek használata oldalainkon kizárólag a látogatók kényelmét szolgálja, és nem jelenti a termék, szolgáltatás, vállallat vagy kereskedelmi website semmiféle hivatalos támogatását,  pártolását vagy azzal való egyetértést.

A www.cserhatalja.eu tartalmaz külső, más weboldalra mutató linkeket és hivatkozásokat tartalmaz. A szerkesztőség nem felelős más website-ok adatvédelmi és egyéb eljárásmódjáért, illetve azok tartalmáért. A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. honlapjáról levezető linkek, valamint az azon található védjegyek, termék- és cégnevek használata oldalainkon kizárólag a látogatók kényelmét szolgálja, és nem jelenti a termék, szolgáltatás, vállallat vagy kereskedelmi website semmiféle hivatalos támogatását,  pártolását vagy azzal való egyetértést.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz kizárólag saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá.

 

 

 

Módosítás dátuma: 2010. június 24. csütörtök, 10:03
 

HACS Működés és animáció

HFS Tervezés 2014-2020

Megvalósult EMVA Projektek


2007-2013

Helyi Termékek

Nógrád Geopark

Nógrád Geopark