Hungarian (formal)Deutsch (DE-CH-AT)French (Fr)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

Facebook


MVH  
 
MVH  
 
SZ2020  
 
 
 

Nyomtatás
2010. április 06. kedd, 13:27

 

Jogi Nyilatkozat

 

Azzal, hogy belép a www.cserhatalja.eu portál valamelyik oldalára, Ön feltétel és kivétel nélkül elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

1. Az CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. fenntartja a Honlap bármely részének, bármilyen technikával történő másolásával, és terjesztésével kapcsolatos jogokat. A Honlap audio és vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető a forrás pontos megjelölésével, amennyiben a további felhasználás nem kereskedelmi, illetve üzleti célú, és megfelel a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény, a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény, valamint a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény rendelkezéseinek.
A Honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat a következő címen:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.


2. Az CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT.  weboldalának a tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő! Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik – a HACS semmilyen felelősséget nem vállal a megjelenő weboldal pontosságáért, megbízhatóságáért, aktualitásáért, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

3. Az CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve annak elérhetőségét korlátozza, vagy megszüntesse. Egyúttal nem garantálja, a weboldalakhoz a folyamatos és hibamentes hozzáférést. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett, vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő közvetlen vagy közvetett károkért és/vagy veszteségért való felelősséget CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. kizárja. A  www.cserhatalja.eu portálon nyújtott tanácsok felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

4. Az CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.cserhatalja.eu weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkoznak.
A Honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. semmiféle felelősség nem terheli. A honlapon elhelyezett linkek, valamint védjegyek, termék- és cégnevek használata oldalainkon kizárólag a látogatók kényelmét szolgálja, és nem jelenti a termék, szolgáltatás, vállallat vagy kereskedelmi website semmiféle hivatalos támogatását,  pártolását vagy azzal való egyetértést.

5. A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT. honlapját más honlapokhoz csatolni (előugró ablakban, keretben, kép formátumokban  vagy előnézet formájában) csak formai és tartalmi változtatás nélkül lehet. A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT.  fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze.

6. A Honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A CSERHÁTALJA LEADER NONPROFIT KFT fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

 

  

 

 

Módosítás dátuma: 2010. június 24. csütörtök, 10:04
 

HACS Működés és animáció

HFS Tervezés 2014-2020

NEA

Megvalósult EMVA Projektek


2007-2013

Helyi Termékek

Nógrád Geopark

Nógrád Geopark