Módosult „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című felhívás dokumentációja PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Monday, 16 July 2018 08:16
There are no translations available.

Módosult „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című felhívás dokumentációja


Módosult a Széchenyi 2020 keretében megjelent „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-6.1.1-16 kódszámú) felhívás dokumentációja.


Felhívjuk a Tisztelt Támogatást Igénylők figyelmét, hogy a felhívás módosulásai az alábbi pontokat érintik:

1. A felhívás 8. pontja (Szakmai mellékletek) kiegészült a 14. számú Kormányhivatal igazolása a mezőgazdasági tevékenységgel hasznosított területadatokról című melléklettel.


2. A felhívás 3.4.1.1 B) 9. pontja előírja, hogy a Kedvezményezett köteles a támogatási kérelem benyújtásától kezdődően a minimális jogosultsági feltételként előírt, legalább 6 000 STÉ üzemméretet fenntartani a működtetési időszak végéig, továbbá a támogatást igénylő az Üzleti Terv II/2. pontjában vállalást tehetett arra vonatkozóan, hogy a működtetési időszak 4. év végére a támogatási kérelem benyújtásakor igazolt STÉ értéket megnöveli. Ezek igazolására – a felhívás 4.1. pontjában megjelölteken túl - a 14. számú melléklet is felhasználható, amellyel olyan területre vonatkozó STÉ érték is igazolható, amely a TERA kérelemben nem szerepel.


3. A felhívásban korábban szereplő Támogatói Okirat „kézbesítése” meghatározás helyett a továbbiakban a Támogatói Okirat „hatályba lépését” meghatározást tartalmazza a felhívás.


4. A fenti módosításokkal összhangban módosul a 9. számú melléklet (Jogkövetkezmények), 13. számú melléklet (Szakmai beszámoló ) valamint a Támogatói Okirat is.


www.palyazat.gov.hu/kozlemenyek

 

LEADER FELHÍVÁSOK 2014-2020

HACS Működés és animáció

NEA

HFS Tervezés 2014-2020

Megvalósult EMVA Projektek


2007-2013

Local Products

Nógrád Geopark

Nógrád Geopark