Szimba intézményi pályázat 2018 Közlekedésbiztonsági Élményprogram PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 30 March 2018 14:47
There are no translations available.

Szimba intézményi pályázat 2018 Közlekedésbiztonsági Élményprogram

Pályázati felhívás -- bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák részére

A pályázat célja:

A közlekedésbiztonsági élményprogram célja, hogy a gyermekek élményszerűen sajátíthassák el a biztonságos közlekedés alapjait, az intézmények számára pedig közlekedésbiztonsági eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosítsunk a témában.


A pályázat témája: A nyertes pályázók számára szakmai partnerünk a pályázó intézményben valósítja meg a korosztályra szabott közlekedésbiztonsági élményprogramot, az intézmények számára pedig alapítványunk közlekedésbiztonsági eszközcsomagot és pedagógia segédletet biztosít. Bölcsődék számára élményprogram helyett kibővített közlekedésbiztonsági eszközcsomagot, játékokat biztosítunk.

A pályázat értéke: A közlekedésbiztonsági élményprogram és a választható eszközök együttes értéke: 150 000 Ft.


Kik pályázhatnak?

A pályázatra OM azonosítóval rendelkező bölcsődék, óvodák, általános és középiskolák (valamint tagintézményeik) nyújthatják be pályázataikat.


Hogyan kell pályázni?

Pályázni csak a generali.hu/alapitvany oldalon lehet. Minden intézmény vagy tagintézmény 1 db pályázatot tölthet fel, melynek a következőket kell magába foglalnia:

pontosan kitöltött pályázati adatlap meg kell jelölni az intézménybe járó gyermekek korcsoportját (bölcsőde; óvoda; általános iskola; középiskola) és létszámát ki kell választani a kért ajándék eszközcsomagot.


Hogyan valósul meg a közlekedésbiztonsági élményprogram?

A félnapos közlekedésbiztonsági élményprogramot a Generali a Biztonságért Alapítvány szerződött partnere valósítja meg az intézményben, a nyertes intézménnyel való előzetes egyeztetés alapján, az intézmény adottságaihoz igazítva a programot. Bölcsődék esetén élményprogram helyett kibővített közlekedésbiztonsági eszközcsomagot, játékokat biztosítunk.


A program tartalma:

A félnapos (2-4 órás) közlekedésbiztonsági élményprogram szakmai partnerünk által biztosított mobil KRESZ pályán vagy kerékpáros ügyességi pályán valósul meg az intézmény telephelyén, melyhez a közlekedési eszközöket és az animátorokat is biztosítják. A közlekedésbiztonsági élményprogram mellé ajándékcsomag választható, mely közlekedésbiztonsági eszközökből, játékokból, védőfelszerelésből áll).


Kik a nyertesek?

A pályázati feltételeknek megfelelő pályázatok közül közjegyző jelenlétében sorsolással kerül kiválasztásra 50-50 intézmény, amelyekben alapítványunk szakmai partner közreműködésével megvalósítja a közlekedésbiztonsági élményprogramot és biztosítja a kiválasztott eszközöket, intézményenként összesen 150 000 Ft értékben.

Mit kell tennie a nyertes intézménynek?

A nyertes intézményekkel a program kivitelezője közvetlenül felveszi a kapcsolatot az időpont illetve a helyi adottságok egyeztetése céljából.

A megvalósult programot követően a beszámolót ezen a webes felületen kell feltölteni, annak tartalmaznia kell egy rövid leírást és fotókat a megvalósult programról, valamint az eszközök átvételét igazoló bizonylatot.


A pályázat ütemezése: 2018 nyarán és őszén 50-50 intézményt sorsolunk ki, ennek megfelelően két pályázatot hirdetünk 2018-ban is. Az első pályázaton nyertes intézmény a 2. pályázaton nem vehet részt.


Tavaszi pályázat ütemezése:

A pályázat kiírása: 2018. március 19.

A pályázat benyújtási határideje: 2018. június 15.

Sorsolás: 2018. június 29.

A nyertesek névsorának közzététele: 2018. július 13.

Kapcsolatfelvétel a nyertes intézményekkel: 2018. augusztus

A megvalósítás időszaka: 2018. szeptember 15. és 2018. december 15. között

A beszámoló határideje: 2019. január 31.


Pályázati felhívás letöltés:

http://alapitvany.generali.hu/kezdemenyezes.php

 

 

 

LEADER FELHÍVÁSOK 2014-2020

HACS Működés és animáció

NEA

HFS Tervezés 2014-2020

Megvalósult EMVA Projektek


2007-2013

Local Products

Nógrád Geopark

Nógrád Geopark